Кукурудзяна олія - купити Олія, оцет у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Кама, 1 л, Олія кукурудзяна, рафінована Кама, 1 л, Олія кукурудзяна, рафінована
Артикул: 8443
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Кама, 1 л, Олія кукурудзяна, рафінована, упаковка 8 шт.
Артикул: 8443
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Кама, 455 г, олія, Кукурудзяна, Нерафінована, Першого холодного віджиму, ПЕТ Кама, 455 г, олія, Кукурудзяна, Нерафінована, Першого холодного віджиму, ПЕТ
Артикул: 13756

Кукурудзяна олія


Кукурудза - справжнє джерело корисних речовин і мікроелементів. Однак вона лише сезонно присутня на столах українців. Спочатку кукурудзяний зародок використовували тільки для виготовлення комбікорму для тварин і птахів, але через деякий час відкрили в ньому масу корисних властивостей. Що таке кукурудзяний зародок? Це побічний продукт, одержуваний при переробці зерна кукурудзи в крупу або крохмаль. Оскільки відокремлюють його мокрим способом, в ньому зберігається максимальна концентрація корисних жирів. Саме він є основою для виробництва харчової кукурудзяної олії. Вона смачна, ароматна і корисна. Спробувавши її раз, Ви неодмінно відчуєте різницю.

Кукурудзяна олія та її особливості

Ви легко впізнаєте масло паростків кукурудзи, оскільки воно відрізняється яскравим золотисто-оранжевим забарвленням. Нерафінована олія більш корисна, оскільки зберігає більше поживних речовин. У складі кукурудзяної олії домінує лінолева і олеїнова кислота. Невелика кількість арахінової, лігноцеринової, гексадеценової кислот також підсилює цілющі властивості товару. Висока концентрація вітаміну Е - ще одна якість, чим відрізняється від соняшникової олії кукурудзяна. Присутній вітамін в легкозасвоюваній формі, підсилюючи ефект завдяки оптимальному мінерально-білковому складу. Взагалі масло кукурудзи багате на «шкірні» вітаміни, мінерали та лецитин, що робить продукт незамінним для догляду за ослабленою шкірою.

Кукурудзяна олія. Користь

Продукт відноситься до м'яких загальнозміцнюючих рослинних масел, які комплексно діють на організм людини. Якщо регулярно вживати в їжу кукурудзяну олію холестерин в крові відновиться до нормальних значень. Це є потужною профілактикою розвитку атеросклерозу. Варто відзначити і антиоксидантні властивості продукту. Олія кукурудзяна покращує роботу серцево-судинної системи, виступає як тонізуючий засіб. При тривалому прийомі підвищує опірність організму дії вірусів і бактерій, а також зміцнює центральну нервову систему. Калорійність кукурудзяної олії становить 900 кал. на 100 грам продукту.

Застосування в косметології

Завдяки своїми органолептичним властивостям кукурудзяна олія вважається однією з кращих косметичних добавок. Маючи здатність прискорювати процеси регенерації, вона насичує клітини епідермісу вітамінами і антиоксидантами, а також відновлює водно-ліпідні бар'єри. Для чого використовується кукурудзяна олія в косметології? Воно покращує стан в'янучої, подразненої шкіри, активує процеси відновлення. Масло делікатно доглядає за епідермісом, живить і пом'якшує його. Тому його використовують в якості добавок до готових продуктів або застосовують як інгредієнт для приготування масок, сироваток.

Яке масло кукурудзяне корисніше: рафіноване або нерафіноване

Як і інші рослинні олії кукурудзяна має кілька варіантів обробки. Кожна ступінь обробки впливає на смакоароматичні властивості продукту. Ось основні різновиди, представлені в продажу:

  • Нерафінована. Відрізняється темним насиченим кольором і яскраво вираженим ароматом. Допускається невелика кількість осаду. Найбільш натуральна кукурудзяна олія.
  • Рафінована недезодорірованное. Трохи світліша, аромат виражений слабкіше, оскільки олія проходить стадію очищення.
  • Рафінована дезодорована. Найкраща кукурудзяна олія для смаження. Вона практично не піниться, а також не має запаху, не горить і не виділяє концерогени. Олія з маркуванням П використовується на підприємствах громадського харчування, а з маркуванням Д підходить для дієтичних страв.

Найбільш корисним здається нерафінована олія, так як в ній залишається максимальна кількість вітамінів. Однак відсутність очищення не виводить з продукту пестициди та інші речовини, що використовуються при вирощуванні сільгоспкультури. Тому для приготування їжі краще використовувати рафіноване дезодороване і недезодоріроване масло. Воно універсально підходить для заправки салатів, смаження і тушкування будь-яких продуктів. Щоб зберегти корисні властивості, потрібно знати, як зберігати кукурудзяну олію. Після розкривання герметичної упаковки її залишають в холодильнику і використовують не довше 10 місяців.

Якщо Вам знадобилося натуральна кукурудзяна олія, Ви можете цілодобово замовити її онлайн на сайті АкваМаркет. В наявності продукція торгових марок Кама, Голден Кінгс та ін. Вартість продукту залежить від обсягу замовлення. Чим більше пляшок олії Кама Ви замовите, тим нижче буде ціна. Навіщо ходити в магазин, якщо можна купити з доставкою в своє місто і заощадити час. Відправка по Києву і регіонах здійснюється в найкоротші терміни. Ми пропонуємо тільки 100% натуральну рафіновану і нерафіновану кукурудзяну олію оптом і в роздріб. Великий вибір, доступні ціни, різні способи оплати.