Конопляна олія - купити Олія, оцет у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Golden Kings of Ukraine Олія конопляна, 350 мл, Скляна пляшка

на завтра
Артикул: 22832
Bio Planete, 250 мл, Олія конопляна неочищена, органічна

на завтра
Артикул: 72925

Конопляна олія


Конопляна олія - ​​унікальний продукт, відомий своїм багатим складом і лікувально-профілактичними властивостями. Його люблять за високу біологічну цінність і приємний смак. Це не тільки поживний, а й корисний продукт, який за своїм складом не схожий ні на одного іншого представника флори чи фауни. Можливо, Ви не знали, але масло конопель за складом наближене лише до деяких різновидів дієтичних морепродуктів. Однак ця витримка багато в чому перевершує БАДи і суперфуди. Насіння чіа, ягоди годжі, асаї не похвалятися такою ціною і поживною цінністю. Тож не дивно, що купити масло конопель сьогодні прагне все більше споживачів.

Сама по собі олія не є лікувальним засобом, проте в комплексі з іншими методиками допомагає боротися з недугами, підвищує тонус організму, продовжує його молодість і красу. Купити з доставкою олію конопель від відомих брендів Ви можете на сайті АкваМаркет. Ми пропонуємо тільки натуральний, добірний продукт, якість якого гарантовано виробником. Олія конопель холодного віджиму для застосування в кулінарії або в косметології. Стожар, Golden Kings і інші виробники безпосередньо постачають нам високоякісний продукт, який займе гідне місце в раціоні харчування кожного споживача.

Конопляна олія і її склад

Вичавка рослини містить близько 80% незамінних жирних кислот, які організм людини не синтезує самостійно. Цей показник є найвищим серед інших рослинних олій, що робить масло конопель найціннішим продуктом в раціоні всіх людей. За змістом жирних кислот конопляна олія перевершує такі екзотичні добавки, як насіння чіа, однак ціна олії значно нижча. Вичавка компенсує відсутність тваринного білка в раціоні, тому масло конопляне корисно вегетаріанцям, веганам, сироїдам і всім, хто дотримується рослинного харчування.

Вам буде цікаво дізнатися, які вітаміни в олії конопель присутні у високій концентрації. Йдеться про такі вітамінах, як Е, А, С, D і К. Також в складі є вітаміни групи В - В6, В3, В2 і В1, антиоксиданти, дубильні речовини, кальцій, фосфор, цинк, залізо. З незамінних кислот в олії конопель присутні стеаринова (12%), пальмітинова (5-7%), ейкозанова і айкозенова (0,5%)

Чим корисна конопляна олія холодного віджиму

Лікувальні властивості конопляної олії відомі здавна. Цей продукт багатий мікро-і макроелементами, здатними істотно поліпшити самопочуття людини. В першу чергу, олія впливає на якість волосся і нігтів, зміцнюючи їх на клітинному рівні. Також продукт сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, допомагаючи боротися з виразкою шлунка, запорами, здуттям та іншими проблемами. Користь олії з конопель поширюється практично на всі системи життєдіяльності. Тому продукт отримав широке застосування:

  • У косметології олію використовують для виготовлення всіляких доглядових засобів. Завдяки своєму складу вона ефективно бореться з віковими змінами тканин. Крім цього олія з конопель відмінно знімає шкірні подразнення.
  • У кулінарії. Це смачна і пікантна добавка до різноманітних страв. За допомогою олії можна готувати маринади для м'яса або птиці, заправки для салатів і оригінальні соуси.
  • У народній медицині. Регулярне вживання конопляної олії захищає організм від онкологічних захворювань, зміцнює імунітет, нормалізує артеріальний тиск, сприяє швидкому відновленню після перенесених операцій або серйозних захворювань. Олія конопель - джерело корисних компонентів, які комплексно впливають на організм людини. Її можна приймати в лікувально-профілактичних цілях, щоб поліпшити еластичність шкіри, зміцнити волосся і нігті, подбати про стан серця і судин. Як приймати конопляну олію в лікувально-профілактичних цілях? 2 столових ложок в день в якості добавки до страв буде цілком достатньо, щоб відчути на собі цілющу дію продукту.

Примітно, що приймати конопляну олію лікарі рекомендують також людям, страждаючим поведінковими розладами, загальмованою реакцією, гіперактивністю або безсонням.

Як зберігати конопляну олію

Після відкриття пляшку зберігають в холодильнику, щільно закривши кришечку. Термін придатності вичавки рік після виготовлення і 6 місяців після відкриття. Оскільки продукт швидко окислюється при взаємодії з сонячними променями, не рекомендуємо залишати пляшку на сонці.

У нашому магазині Ви можете замовити повністю натуральну органічну олію конопель за доступною ціною. Доставка по Києву і Україні здійснюється в максимально стислі терміни, тому наші клієнти ніколи не витрачають зайвий час на очікування. АкваМаркет - це великий вибір рослинних олій для приготування їжі або застосування в косметології.