Лляна олія - купити Олія, оцет у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Akura, 250 мл, Олія лляна, скло
Артикул: 13457
Golden Kings of Ukraine, 0,1 л, олія, лляна нерафінована

на завтра
Артикул: 8366
Golden Kings of Ukraine, 250 мл, Олія лляна, нерафінована

на завтра
Артикул: 61893
Bio Planete, 250 мл, Олія лляна неочищена, органічна

на завтра
Артикул: 72928
La Tourangelle, 250 мл, Олія з насіння льону, неочищена, ж/б

на завтра
Артикул: 87604

Лляна олія


Лляна олія - ​​цінний продукт з унікальними властивостями. Незважаючи на те, що склад масла лляного трохи відрізняється від хімічного складу насіння, цей продукт вважається найціннішим джерелом корисних речовин, необхідних для нашого організму. Так, в рідкому продукті немає клітковини або магнію, які містяться в насінні. Однак присутні незамінні жирні кислоти Омега-3, вітамін В5, які допомагають знижувати апетит і сприяють нормалізації обмінних процесів. Але це далеко не повний спектр корисних характеристик продукту.

Лляна олія. Особливості та склад

Для виготовлення масла використовують цілісні лляні насіння, які обробляють методом холодного пресування. Саме ця технологія дозволяє готовому продукту зберегти всі корисні властивості і повний комплекс вітамінів. Залежно від ступеня очищення колір масла варіюється від насичено-коричневого до світло-золотистого.

Вам варто купити органічне лляне масло, тому що за біологічною цінністю воно посідає перше місце серед інших рослинних продуктів. У складі міститься маса корисних для організму речовин, білки, вуглеводи, жири і поліненасичені кислоти. Калорійність продукту на 100 г становить 898 ккал. У складі також присутні:

  • Вітаміни групи С, Е, К.
  • Селен, цинк, йод, фосфор.
  • Фітостероли.
  • Ретинол.
  • Антиокислювачі.

Зберігають масло з насіння льону в темному сухому місці. Після відкриття пляшки продукт підлягає використанню протягом трьох місяців. У каталозі магазина АкваМаркет Ви можете купити свіже лляне масло, вироблене відповідно високим стандартам якості. Широкий асортимент продукції і великий розбіг цін дозволить знайти оптимальний варіант товару в рамках будь-якого бюджету.

Лляна олія. користь

Кожна складова лляної олії благотворно впливає на організм людини. Вітаміни групи Е мають антиоксидантну дію, тому очищають тіло від вільних радикалів і сприяють омолодженню організму на клітинному рівні. Омега-3 кислоти беруть участь в будівництві нових тканин, а бета-ситостерол знижує рівень холестерину в крові і прискорює обмінні процеси. Масло володіє широким спектром цілющих властивостей, допомагає поліпшити стан здоров'я і перешкоджає розвитку серйозних захворювань. Ось ще кілька корисних властивостей продукту:

  • Заповнення сил і енергії.
  • Профілактика сечокам'яної хвороби.
  • Боротьба із зайвою вагою.
  • Нормалізація гормонального фону.
  • Ранозаживляющий ефект.
  • Зміцнення зорового нерва.
  • Допомога в боротьбі з паразитами.

Купити лляне масло можна як для дієтичного, так і для вегетаріанського харчування.

Як застосовувати масло насіння льону в кулінарії

Продукт рекомендований для вживання в їжу в чистому вигляді. Масло додають в страви, салати, готують на його основі вишукані холодні соуси і заправки. Важливо пам'ятати, що термічна обробка руйнує поліненасичені кислоти, тому нагріваючи лляне масло користь продукту істотно зменшується. Воно не підходить для смаження, запікання або тушкування.

Як пити лляне масло в чистому вигляді

Завдяки високій поживній цінності і цілющим властивостям продукт набув поширення в області народної медицини. Масло з насіння льону холодного віджиму застосовують для лікування різних хвороб. Воно показано для внутрішнього вживання при гастриті, проблемах з жовчним міхуром, іншими захворюваннями травної системи. Крім того, масло лляне органічне піклується про красу волосся, шкіри та нігтів. Вітамінний комплекс в парі з жирними кислотами сприяє загальному зміцненню організму і формуванню нових, здорових клітин тканин. Як пити лляне масло в лікувально-оздоровчих цілях, щоб відчути максимум ефекту. Оптимально приймати продукт вранці, випиваючи чайну ложку за 30-40 хвилин перед першим прийомом їжі. Якщо прийом чистого масла не викликав дискомфорту або негативної реакції з боку травної системи, дозу можна збільшити до 1 столової ложки в день. Перед початком курсу варто прочитати протипоказання до прийому масла лляного, які вказані на кожній упаковці.

Як застосовувати масло насіння льону в косметології

Завдяки багатому вітамінному комплексу масло використовується в якості інгредієнта для виготовлення різноманітних косметичних засобів. Комбінація з зернами кави, сіллю або медом - відмінний скраб для обличчя і тіла. Жирні кислоти відновлюють еластичність епідермісу, допомагаючи ефективно боротися з такими недосконалостями, як зморшки, акне, целюліт.

Також люблять лляне масло за його поживну цінність. Його можна наносити в чистому вигляді на шкіру, нігті, волосся. Воно вирішує проблему посічених кінчиків волосся, лупи, надмірної сухості шкіри голови або тіла.

Як правильно вибрати лляне масло

Плануючи замовити лляне масло, слід ретельно вивчити асортимент. Зараз можна купити такі види масла: нерафіноване, гідратоване, рафіноване, рафіноване дезодороване. Кожен варіант відрізняється за ступенем очищення і органолептичними характеристиками. А полицях магазинів можна знайти суміші льняного і інших масел, а також масло з додаванням трав або спецій.

Щоб купити якісне лляне масло звертайте увагу на колір пляшки. Відповідальні виробники фасують рідину в пляшки темних відтінків, щоб захистити продукт від впливу ультрафіолету. В іншому критерії вибору ідентичні іншим продуктам: торгова марка, матеріал і обсяг тари, ціна лляної олії.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете вигідно купити з доставкою будь-які види лляної олії від провідних українських та європейських виробників. Зручний каталог дозволяє легко вибрати товари і оформити замовлення. Сервіс обробки заявок працює цілодобово, а доставка здійснюється навіть у найвіддаленіші куточки країни. Порівняйте ціни на лляне масло і переконайтеся, що у нас вони максимально вигідні. Діють знижки та спеціальні пропозиції для оптових клієнтів.