Вівсяна крупа - купити Крупи у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (8)

- грн
Сортування: За замовчуванням
 Козуб, Крупа вівсяна, органічна, 500 г
Артикул: 33937
Август, 700 г, Крупа вівсяна
Артикул: 61587
Козуб, 500 г, Крупа вівсяна, органічна, плющена
Артикул: 71246
Bob’s Red Mill, Steel Cut Oats, 680 г, Крупа вівсяна цільнозернова, різана

на завтра
Артикул: 88394
Seitenbacher, 500 г, Вівсянка протеїнова з шоколадом Seitenbacher, 500 г, Вівсянка протеїнова з шоколадом

на завтра
Артикул: 72513
Seitenbacher, 500 г, Вівсянка протеїнова, з малиною

на завтра
Артикул: 92404
новинка!

Вівсяна крупа


Вівсяна каша – це поживний та збалансований сніданок, який підходить практично всім. Користь вівсяної крупи відома здавна. Вона сприятливо діє організм, зберігаючи його молодість і красу. Зараз є різні види вівсянки: звичайна, цільнозернова, швидкого приготування. Тому споживачі можуть вибрати оптимальну форму продукту, щоб готувати його на сніданок для себе та близьких.

Користь вівсяної крупи

Навряд можна знайти більш корисну альтернативу сніданку, ніж каша з вівсянки. Крупа містить клітковину та складні вуглеводи, необхідні нашому організму. Крім того, в каші є широкий спектр корисних для здоров'я компонентів (магній, фосфор, цинк, йод, величезна кількість вітамінів). Варто також нагадати і про те, що каша з вівса має антиоксидантні властивості, тому страву варто включити в раціон, якщо ви хочете продовжити молодість і красу свого тіла.

Регулярне вживання вівсяної каші сприятливо впливає на роботу органів шлунково-кишкового тракту. Поліпшується робота кишківника, в якому утворюється особлива захисна плівка. Це спрощує травні процеси та знижує ризик утворення виразки. Лікарі рекомендують щодня їсти вівсянку тим, хто страждає від здуття живота, гастриту, виразкової хвороби або інших неприємних відчуттів, що виникають під час або після їжі.

Незважаючи на високий вміст вуглеводів, вівсянка допомагає схуднути, оскільки прискорює обмінні процеси. Крім того, продукт підтримує роботу кровоносної системи, благотворно діє на формування та розвиток кісток, м'язових тканин. Вівсяна каша вважається природним антидепресантом, здатним подолати депресію, апатію та безсоння.

Яка вівсяна каша є у продажу

В основі готового продукту лежать вівсяні пластівці, виготовлені з пропареного зерна. Як Ви здогадалися, ступінь обробки зерен може бути різною, в результаті виробники випускають різні пластівці. У продажу є такі види вівсянки:

  • Цільнозернова вівсянка. Зберігає максимум корисних речовин, підходить для дієтичного та спортивного харчування. Зерна мають грубу структуру, тому їх потрібно варити щонайменше 40 хвилин на повільному вогні. Часто в готовій каші трапляються шматочки лушпиння. Через тривалість приготування багато споживачів уникають цього продукту, адже не кожен має годину, щоб щодня готувати вівсяну кашу з цільнозернової крупи.
  • Вівсянка плющена. Натуральний та корисний продукт, який за властивостями схожий із цілісним зерном. Вівсянка проходить обробку в зернодавилці, після чого цілісні зерна змінюють форму. За рахунок цього крупа вівсяна готується швидше, але зберігає свої корисні властивості. Плющена вівсянка крупа продається як у великих пачках, і у порційних пакетиках.
  • Вівсяна крупа швидкого приготування. Є очищеним, різаним і плющеним зерном, що пройшло відразу три ступеня обробки. Зміст корисних речовин у каші значно менше. Крім того, такі крупи часто продаються у вигляді готового сніданку швидкого приготування, тому містять такі добавки як цукор, сухе молоко, ягоди, шоколад, какао та ін. Калорійність вівсянки швидкого приготування суттєво вища, проте харчова цінність – менша, оскільки вміст нутрієнтів тут змінюється. Підвищується кількість найпростіших вуглеводів, а складних зменшується. Також у вівсянці швидкого приготування менше клітковини, необхідної для нормалізації роботи кишечника.
  • Безглютенова вівсянка. Новинка, яка нещодавно з'явилася на ринку. Цільнозернові пластівці, які не містять глютен. Каша підходить для дієтичного харчування та раціону людей, які відмовилися від продуктів із клейковиною.

Будь-який із цих різновидів вівсяної крупи Ви з легкістю можете замовити онлайн у нашому інтернет-магазині. Якісна та смачна вівсяна каша цільнозернова, швидкого приготування, з добавками або без. Ідеальний продукт для приготування смачних страв на сніданок або обід. Купити вівсянку Козуб, Август, Сквірянка Ви можете як в роздріб, так і оптом. Доставка із Києва здійснюється в будь-яку точку країни, а товари відправляються у день оформлення заявки.

Вівсянка, сер! Не кашею єдиною

Каша з вівсяної крупи у багатьох людей викликає не зовсім приємні асоціації, оскільки часто такою стравою нас годували в дитинстві і навряд чи її можна було назвати апетитною. Однак навіть у зрілому віці можна змінити погляд на цей, здавалося б, нудний продукт. Головне знати, як смачно зварити вівсянку та що з неї приготувати. Почнемо з першого.

Банальна вівсянка на воді також може бути смачною, якщо грамотно підібрати до неї додаткові компоненти. Це може бути корисний та поживний сніданок, який вписується в дієтичний раціон. Обов'язково додавайте в кашу масло, тоді організм засвоїть жиророзчинні вітаміни, що містяться у крупі. Відваріть кашу на воді, додавши трохи солі. Готову страву змішайте з вершковим або лляним маслом, підійде також гарбузове. Верхівку тарілки прикрасьте фруктами чи сухофруктами на вибір, додайте ложку арахісової чи кунжутної пасти, горіхи.

Смачніше виходить вівсянка на молоці. Вона вершкова і жирна. Примітно, що каша не обов'язково має бути солодкою. Так, вівсянка з пармезаном не менш смачна, ніж її солодка варіація. А визрілий сир із високим вмістом протеїну зробить сніданок максимально збалансованим.

Що приготувати з вівсянки, якщо банальна каша набридла? Крупу можна перемолоти в кавомолці, щоб додавати в омлет, тісто для млинців або оладок, вафель. Чудово виходить солодке печиво з вівсянки, яке неодмінно сподобається як дорослим, і дітям.