Кранчі - купити Каші, мюслі у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Sante Crunchy, 350 г, Кранчі класичні Sante Crunchy, 350 г, Кранчі класичні
Артикул: 88135
Verival, 375 г, Кранчі Верівал, суміш злаків, з медом, органічні

на завтра
Артикул: 35749
Verival, 375 г, Кранчі Верівал, суміш злаків, з шоколадом, органічні

на завтра
Артикул: 35514

Кранчі


Якщо дослівно перекласти з англійської слово «кранч», ми отримаємо термін, який позначає якусь хрумку їжу. В даному випадку йдеться про суміш зернових, горіхів з родзинками, ягодами та натуральним підсолоджувачем. Кранчі – це готовий сніданок, смачний та корисний, збалансований з погляду змісту корисних нутрієнтів. Готують органічні кранчі з різноманітних продуктів, але найчастіше це цілісні злакові культури, багаті на клітковину та мінеральні речовини. Не секрет, що нестача клітковини багато в чому провокує проблеми із травленням. Не у всіх людей є можливість і час вранці приготувати собі повноцінний сніданок, об'єднавши в ньому необхідні продукти та дотриматися рекомендованого співвідношення білків, жирів, вуглеводів. Мюслі кранчі Verival – це оптимальний вихід із ситуації для тих, хто хоче вранці смачно та швидко снідати корисними продуктами.

Наш Інтернет магазин допоможе Вам максимально заощадити час, оскільки купити кранчі Jordans, Krion Plus та інших відомих виробників на нашому сайті можна з доставкою в будь-яке місто. Товари зі складу у Києві відправляються по всій Україні, що значно зберігає час наших клієнтів. Оформити замовлення можна безпосередньо на сайті або за телефоном. АкваМаркет працює цілодобово, без перерв і вихідних, щоб Ви могли замовити онлайн кранчі Доктор Беннер, Чітос, Джорданс з доставкою додому або офісу.

Чому варто вибрати саме кранчі

Серед різноманітних готових сніданків кранчі посідають особливе місце. Їхня головна фішка - приголомшливий хрускіт. Принцип приготування сніданку простий та зрозумілий. Спочатку кранчі з фруктами та горіхами потрібно висипати у відповідну ємність, а потім залити молоком, йогуртом, кефіром чи соком. Змішуючись із рідиною, основа не втрачатиме свою структуру. І під час пережовування пластівці видадуть апетитний хрускіт. Такі сніданки користуються популярністю у дітей, яких, до речі, досить складно залучити до повноцінного та збалансованого харчування. Коробка хрустких кранчів із вітамінізованим молоком на сніданок – це можливість для батьків забезпечити малюка необхідним запасом енергії та вітамінів. Кукурудзяні, пшеничні, гречані або мультизлакові пластівці сподобаються і дорослим, адже такий простий і водночас зрозумілий сніданок дозволяє покращити самопочуття і підготуватися до майбутнього дня. Крім того, вибір кранчів у нашому магазині практично безмежний, тож кожен знайде свій ідеальний смак. Можливо, це будуть кранчі з мінімальним вмістом цукру та підсолоджувачів. Найкращий вибір для тих, хто стежить за фігурою та харчується в рамках обмеженої калорійності. Любителям солоденького рекомендуємо звернути увагу на хрусткі пластівці із солодкими добавками: сухофруктами, родзинками, полуницею, натуральним медом. Баланс солодощі та кислоти – це кранчі з чорницею, журавлиною, смородиною, бананом.

Користь готових сніданків

Сучасні технології дозволяють приготувати пластівці, зберігаючи максимальний вміст корисних речовин. Навіть після обробки у злаках залишаються нутрієнти, необхідні нашому організму. Понад те, щадна і швидка термічна обробка підвищує відсотковий вміст корисних компонентів. Багато виробників додатково підвищують поживну цінність продукту, тому збагачують пластівці вітамінами, мінералами шляхом запровадження відповідних добавок. Як результат, готовий сніданок має різноманітні корисні властивості:

  • Покращує моторику кишечника та нормалізує роботу ШКТ.
  • Забезпечує організм потрібними вітамінами, мінералами, клітковиною.
  • Надає запас енергії за рахунок високого вмісту вуглеводів.
  • Нормалізує рівень цукру та холестерину в крові.
  • Сприяє зниженню маси тіла.

Як бачите, є маса приводів спробувати кранчі Чітос на сніданок з молоком або натуральним йогуртом. Замовте позиції онлайн, і ми швидко доставимо продукти до пункту призначення. Щоб отримати додаткову знижку, достатньо купити кранчі оптом. І тут в АкваМаркет діє відповідна вартість.