Гранола - купити Каші, мюслі у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (24)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Jordans, Simply, 750 г, Гранола Джорданс, Сімплі, вівсяна

на завтра
Артикул: 36024
Jordans, Super Berry, 500 г, Гранола Джорданс Супер Беррі, з ягодами

на завтра
Артикул: 92400
новинка!
Jordans, Super Nutty, 500 г, Гранола Джорданс, Супер Натті, з горіхами

на завтра
Артикул: 92399
новинка!

Гранола


Гранола - американський сухий сніданок, який вже став хітом в більшості кав'ярень Києва. Стандартний склад граноли складається з сухих вівсяних пластівців, які попередньо обсмажені без додавання масла. Пластівці змішані з медом і горіхами. Немає єдиного традиційного рецепту граноли. Варіацій приготування суміші неймовірно багато, тому виробники сміливо експериментують з інгредієнтами, додаючи до складу сухофрукти, цукати, шоколад, чорнослив, пластівці інших зернових. Також Ви можете купити гранолу не тільки у вигляді стандартної сухої суміші, а й невеликого батончика, який ідеально підходить для перекусу на ходу.

Корисне харчування може бути смачним і простим. Переконатися в цьому дуже просто. Досить купити з доставкою гранолу на сайті АкваМаркет. В наявності продукція відомих брендів, упаковки різного виду та обсягу, серед яких неодмінно знайдеться суха суміш на Ваш смак. Горіхова, фруктова, класична медова або пікантна корична гранола - це найкращий старт нового дня. Натисніть кнопку «купити» і отримайте величезну порцію корисного снека з доставкою в Київ, Харків, Львів чи будь-яке інше місто України.

Калорійність і харчова цінність гранола

З огляду на особливості складу, у продукту досить висока енергетична цінність. Вона варіюється в залежності від наявності тих чи інших компонентів. Середня калорійність граноли становить 471 кКал на 100 грамів продукту. Рекомендуємо вживати продукт на сніданок, оскільки це корисно і ситно. Гранола з молоком містить величезну кількість мінералів, вітамінів, клітковини. Енергетична суміш у вигляді батончика замінить повноцінний сніданок. Тому навіть якщо Ви поспішаєте, можна забезпечити організм збалансованим прийомом їжі без особливих зусиль.

Користь граноли

Сухий сніданок неймовірно корисний для нашого організму. Завдяки сучасній технології виробництва сировину зберігає не тільки смакові якості, а й вітаміни, макроелементи і інші речовини. Комбінація горіхів, злакових, меду, сухофруктів перетворює гранола в вітамінну бомбу. Продукт має здатність знижувати рівень поганого холестерину в крові, стимулює травлення, сприяє зниженню ваги. Гранола з молоком підвищує концентрацію уваги і розумову активність, налаштовуючи на продуктивний трудовий день.

Цілісні зерна вівса, мед і горіхи містять харчові волокна, необхідні для нормалізації травних процесів. Тому гранола - це користь для нашого кишечника. Регулярно вживаючи такий сніданок, можна позбутися від запорів, поліпшити травлення.

Гранола з йогуртом - обов'язковий елемент раціону людей, які прагнуть схуднути. Завдяки нормалізації роботи кишечника в організмі прискорюються обмінні процеси. Сніданок добре насичує, тому почуття голоду після прийому їжі з'явиться не скоро. Це дозволяє вживати менше продуктів.

Особливості та плюси продукту

Вівсяні, гречані пластівці з медом і горіхами не вимагають додаткової термічної обробки. Досить залити суміш холодним кефіром, молоком або йогуртом і насолоджуватися смаком поживного сніданку. Гранолу зручно брати в подорож, зберігати на роботі для корисного перекусу. Пластівці, спресовані в батончик, стануть в нагоді для людей, у яких немає часу на повноцінний обід або сніданок.

Гранола не потребує спеціальних умов зберігання. Ще один істотний плюс. Її можна зберігати там, де немає холодильника. Багато виробників пропонують купити гранолу в стаканчику або баночці з порціонної ложкою. Це зручний спосіб перекусити в поїзді, в машині або по дорозі на роботу.

Чим гранола відрізняється від мюслі

Покупці часто плутають ці види сухих сніданків. Однак у продуктів є істотні відмінності. Мюслі складаються з цілісних злаків і добавок. У граноли зміст додаткових інгредієнтів вищий. Компоненти обов'язково подрібнюють. Крім цього, пластівці можуть бути не тільки вівсяні, але і рисові, гречані. Створюється своєрідний мікс, який ще й запікається в глазурі або меді. Це робить гранолу більш поживною і калорійною, ніж мюслі.

На сайті АкваМаркет Ви знайдете будь-які види граноли, яку можна купити з доставкою по Києву та Україні. Живильні суміші з горіхами, злаками, спеціями, сухофруктами. Сухий сніданок гармонійно поєднується з молочними продуктами: сметаною, кефіром, молоком. Ми пропонуємо тільки натуральні продукти від провідних брендів. А вартість граноли стане для Вас приємним сюрпризом. АкваМаркет - це можливість купувати продукти для здорового харчування за оптимальною ціною.