Кукурудзяна крупа - купити Крупи у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Август, 800 г, Крупа кукурудзяна
Артикул: 61586
Екород, 400 г, Крупа кукурудзяна, органічна
Артикул: 52159
Жменька, Полента, 450 г, Кукурудзяна крупа Жменька, Полента, 450 г, Кукурудзяна крупа Жменька, Полента, 450 г, Кукурудзяна крупа
Артикул: 14752
Сто пудов, Полента, 270 г, Крупа кукурудзяна
Артикул: 47061
Хуторок, 0,8 кг, Крупа кукурудзяна
Артикул: 47988
Principato di Lucedio, Іstantanea, 1 кг, Принципато ді Лючедіо, Полента

на завтра
Артикул: 36250
Verival, Polenta Bio, 500 г, Верівал, Полента органічна

на завтра
Артикул: 34512
Сто пудов, 300 г, Полента італійська Сто пудов, 300 г, Полента італійська
Артикул: 18661

Кукурудзяна крупа


Кукурудзяна крупа, незважаючи на свою доступну вартість, завоювала серця гурманів по всьому світу. Її люблять за сонячно-жовтий колір, вершковий смак і легкий горіховий аромат. Спочатку кукурудзяна каша з'явилася в Індії і Мексиці. Блюдо прекрасно поповнювало енерговитрати, а закупівля і вирощування не вимагало особливих фінансових затрат. Тому каша кукурудзяна стала основним продуктом харчування в цих країнах, а крупу стали називати «хліб бідняків». Згодом користь крупи кукурудзяної стала відома широкому колу споживачів, а з продукту стали готувати не тільки класичний гарнір, але і інші оригінальні страви.

Якщо ви хочете купити з доставкою кукурудзяну крупу для приготування ситного обіду або вечері, то наш магазин допоможе Вам у цьому. На сайті АкваМаркет можна цілодобово замовити онлайн продукти для корисного і здорового харчування. Менеджери врахують всі Ваші побажання і підкажуть, які товари підійдуть для Вашого персонального готування. Також ми відкриті для співпраці з представниками сегмента HoReCa, пропонуючи їм спеціальні цінові пропозиції при замовленні товарів оптом. АкваМаркет - це дуже смачні продукти для дому або ресторану, оперативна доставка по Києву і Україні, а також кращі ціни для оптових і роздрібних замовників.

Кукурудзяна каша. Користь і особливості

Гарніри та інші страви з кукурудзяної муки не тільки смачні, але і неймовірно корисні. Продукт містить велику кількість клітковини, яка очищає стравохід і покращує травні процеси. Кукурудзяна каша виводить з організму шлаки і токсини, очищаючи тіло зсередини. Також крупа багата на вітаміни, мінерали, мікро- і макроелементи. У ній присутні вітаміни А, групи В, С, Е, К і РР, які надають комплексну дію на організм. Також готова каша кукурудзяна знижує рівень холестерину в крові, знижує ризик серцево-судинних захворювань і нормалізує роботу нервової системи.

Ще одна важлива особливість продукту - відсутність глютену. Страви з кукурудзяної крупи можуть їсти люди з алергією на пшеничну клейковину. Калорійність кукурудзяної каші 86 кКал на 100 грам, за умови, що варили її на воді. Тому вона відмінно впишеться в дієтичний або низькокалорійний раціон. Нерідко каша кукурудзяна стає першим прикормом для дітей. Ось ще кілька корисних властивостей кукурудзяної крупи:

  • Зміцнює імунітет.
  • Покращує стан волосся, нігтів і шкірних покривів.
  • Стимулює процеси регенерації, прискорює загоєння ран і інших ушкоджень.
  • Зміцнює ясна, зубну емаль.

Кукурудзяні зерна мають протизапальну дію, тому допомагають боротися з герпесом і знижують діяльність шкідливих мікробів. Відповідно до недавніх досліджень, кукурудза запобігає розвитку хвороби Альцгеймера. Тому цей продукт обов'язково варто включити в щоденний раціон, адже в ньому поєднується низька калорійність, відмінний смак і величезна користь для організму.

Кукурудзяна каша. З чим подавати

Унікальність даної крупи полягає в тому, що вона зберігає в собі всі вітаміни і мінерали навіть після тривалої термічної обробки. Тому знайти застосування продукту можна в різних гастрономічних сферах. Рецепти з кукурудзяної крупи настільки різноманітні, що Ви легко знайдете блюдо під свій смак і настрій. Маючи здатність вбирати аромат інших інгредієнтів, каша підкреслює смакові якості кожного елемента страви. Кукурузнаяя крупа - це не тільки банош або каша. Це ще й незвичайні десерти, оригінальна випічка, варіативні запіканки. Крупа прекрасно поєднується з м'ясом, сиром, рибою, овочами.

Як варити кукурудзяну кашу

Існують деякі особливості приготування гарніру. Щоб кукурудзяна каша в мультиварці або каструлі вийшла смачною, слід дотримуватися рекомендацій з приготування від досвідчених шеф-кухарів.

Щоб приготувати смачну кашу на воді Вам знадобиться крупа, сіль, цукор, масло. Співвідношення крупи і води 1: 4, тобто на склянку сухого продукту беруть 4 склянки рідини. За кількістю доданої рідини можна регулювати, якою має бути кукурудзяна каша. Якщо Ви хочете надати гарніру вершковий смак, використовуйте 2 склянки води і 2 склянки молока.

Доведіть воду до кипіння, додавши в неї сіль і трохи цукру. Потім засипте крупу і зменшіть вогонь до мінімуму. Скільки варити кукурудзяну кашу залежить від фракції помелу. Але в середньому достатньо 5-7 хвилин для того, щоб гарнір був готовий. Не забувайте помішувати кашу, щоб вона не пригорала. Коли вода вбереться, зніміть кашу кукурудзяну з вогню, додайте олію, накрийте кришкою і залиште на 5-10 хвилин.

У магазині АкваМаркет Ви знайдете не тільки якісну кукурудзяну крупу, а й інші продукти для кулінарних експериментів. Бринза або інший сир, який допоможе приготувати справжній банош. Або бекон, з яким вийде дивовижна італійська полента.