Пшоно - купити Крупи у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
ArtFoods, 4*125 г, Крупа, Пшоно шліфоване ArtFoods, 4*125 г, Крупа, Пшоно шліфоване
Артикул: 72324
Август Преміум, 1 кг, Крупа пшоно, шліфоване
Артикул: 81038
Круп'яна Майстерня, 1 кг, Крупа Пшоно
Артикул: 72226
Хуторок, 0,8 кг, Крупа пшоно
Артикул: 47987

Пшоно


Крупа пшоно - один з найбільш популярних продуктів харчування в Україні. Цю крупу люблять не тільки за її збалансований і ніжний смак. Корисні властивості пшона здавна відомі українцям. Готова каша є цінним джерелом вітамінів, мікро- і макроелементів, амінокислот. Вживання пшона рекомендовано людям різного віку. Примітно, що каша пшоно не містить глютен, отже, підходить для харчування людей з індивідуальною непереносимістю цієї речовини. Калорійність пшона становить всього 348 ккал на 100 грам. Також продукт має ліпотропні дією, тому допоможе бажаючим схуднути і скорегувати вагу тіла. Чим корисний настій пшона, як правильно варити кашу і кому не можна їсти пшоно - розберемося разом.

Склад, властивості і користь пшона

Просо, з якого роблять пшоняну крупу, містить в складі повний перелік корисних речовин, необхідних для нормального функціонування організму. Ті, хто регулярно їсть пшоняну кашу, отримують запас амінокислот, вітамінів А, РР, В, а також рослинних жирів, бета-каротину, фолієвої кислоти. Каша поставляє в організм рослинну клітковину та інші хімічні елементи, серед яких мідь, фосфор, магній. Користь пшона для організму:

  • Прискорення метаболізму.
  • Зміцнення кісткових тканин.
  • Турбота про серце та судини.
  • Ліпотропні властивості, що перешкоджають відкладенню жиру.
  • Зниження рівня холестерину в крові, за рахунок чого пшоно включають в раціон діабетиків.
  • Профілактика хвороби Альцгеймера, інфарктів і інсультів.

Пшоняна каша рекомендована до вживання людям, які проживають в регіонах з поганою екологічною обстановкою. Пшоно - це користь для печінки, що призводить до кращої роботи органу. Печінка ефективніше виводить токсини з організму, очищаючи його зсередини. Пшоно саме по собі очищає кишечник і кровоносну систему, виступаючи в ролі своєрідного фільтра. Тому продукти, що містять пшоно, показані людям після проведення терапії з великою кількістю сильнодіючих препаратів, токсичних речовин, антибіотиків.

Досить часто використовують пшоно для схуднення, оскільки пшоняна каша є чудовим дієтичним продуктом. Завдяки входять до складу проса кислотам, крупа не тільки перешкоджає утворенню зайвої ваги, але і сприяє спалюванню жирових відкладень.

Як варити пшоно

Щоб готова крупа вийшла смачною і корисною, потрібно знати, як і скільки варити пшоно. Готують кашу на молоці або чистій питній воді. Розглянемо найпопулярніший рецепт. Пшоняна каша на воді готується неймовірно просто. Досить взяти 1 склянку попередньо промитої крупи і 1,5 склянки чистої води. Бажано залити пшоно водою і залишити на ніч. Такий спосіб дозволяє швидко приготувати розсипчасту кашу. Вариться крупа не довше 5-7 хвилин, після чого в блюдо додають сіль, вершкове масло і залишають в каструлі під кришкою ще на 8-10 хвилин.

Крупа пшоно відмінно поєднується як з м'ясом, рибою, так і з солодкими компонентами. Тому на сніданок готують солодку пшоняну кашу з додаванням кориці, кокосової стружки, фруктів, ягід, горіхів. Крім каші є й інші популярні страви з пшона: запіканки, котлети, млинці, млинці. Часто крупу використовують для фарширування овочів або начинки пирогів.

Купити з доставкою пшоно в Києві

АкваМаркет пропонує найвигідніші ціни на пшоно в Україні. У нашому онлайн-каталозі запропонована продукція відомих брендів: Хуторок, Сто пудів і т.д. Ми продаємо виключно якісний, натуральний продукт. Наше пшоно - це очищене, відшліфоване, відкаліброване добірне насіння проса. Крупи не містять ГМО, пестицидів або інших шкідливих компонентів. Тому купуючи продукцію у нас, Ви оціните не тільки чудовий смак готової каші, але і користь для організму. Купити онлайн пшоно на АкваМаркет можна цілодобово, так як сайт працює без перерв і вихідних. Наша компанія швидко відправляє товари по Києву і Україні, тому покупці не втрачають жодної зайвої хвилини в очікуванні замовленого товару.