Техдопомога на дорозі - купити Автотовари у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bi-Plast, HDPE, 10 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя
Bi-Plast, HDPE, 10 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя
42000
Артикул: 84189
Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя
Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя
28200
Артикул: 84188
CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона
CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона
41100
Артикул: 84187
CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона
CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона
28800
Артикул: 84186
Ecokraft EN471-2003, Жилет сигнальний зі світловідбивачем

на завтра
Артикул: 71051

Техдопомога на дорозі


Кожен водій знає, наскільки важлива своєчасна технічна допомога на дорозі. На жаль, не завжди вдається викликати спеціалізовану службу, щоб замінити колесо або прикурити двигун. Тому в багажнику автомобіля обов'язково повинен знаходитися набір предметів першої необхідності для ремонту або усунення непередбачених ситуацій в будь-яких умовах. Набір автомобіліста дозволяє витягнути автомобіль з ями, набрати бензин, підкачати або замінити покришку. Навіть якщо Ви опинилися далеко від дому, без зв'язку або можливості викликати сервісну службу, хороший домкрат або ручний інструмент допоможуть вийти зі складної ситуації.

Інвентар відрізняється за цільовим призначенням і характеристиками. А сам набір техдопомоги може складатися з різноманітних інструментів. Кількість і види елементів варіюються в залежності від уподобань самого автовласника, а також умов експлуатації авто. Наприклад, міським жителям достатньо мати в багажнику аптечку, скромний набір ручного інструменту і простий домкрат. А якщо водій часто вибирається за місто, подорожує, то краще оснастити транспортний засіб по максимуму.

АкваМаркет підготував для Вас вигідні пропозиції щодо купівлі інвентарю і інструменту для техдопомоги на дорозі. В наявності продукція провідних світових та українських виробників, яку можна купити з доставкою в Київ, Харків, Луцьк, Житомир, Одесу та інші міста України. Наш онлайн-каталог доступний цілодобово. У ньому є докладні описи кожної позиції, актуальні ціни та якісні фото. Вибрати і замовити інструменти техдопомоги може кожен, адже в нашому магазині є товари на будь-який гаманець.

Екстрена техдопомога на дорозі

Якщо в багажнику є необхідні аксесуари, будь-яка непередбачена ситуація буде вирішена. Складно передбачити, які саме речі Вам знадобляться. Але краще, якщо з собою завжди будуть такі вироби:

  • Вогнегасник. Це не тільки вимога ПДР, а й розумний вибір на користь власної безпеки. Не забувайте, що у вогнегасників є термін придатності, тому їх потрібно своєчасно оновлювати.
  • Ліхтарик. Універсальний аксесуар, який стане в нагоді в будь-якій ситуації. За допомогою ліхтарика можна висвітлити будь-який простір.
  • Аптечка автомобільна. Ще один мастхев для автомобілістів. В аптечку входить набір медикаментів для надання першої допомоги постраждалим в ДТП до приїзду карети швидкої допомоги.
  • Трос буксирувальний. Знадобиться в разі, якщо технічна допомога здійснюється із залученням інших машин. Надійна лебідка використовується для буксирування, звільнення авто зі снігового або грязьового полону, для старту двигуна в разі розрядки акумулятора.
  • Каністри для бензину. Купуються для зберігання додаткового запасу палива в багажнику транспортного засобу.
  • Ручний інструмент. Знадобиться для дрібного ремонту. Набір інструментів може складатися з різних елементів. Але обов'язково подбайте, щоб у ньому була ізоляційна стрічка, свічковий ключ, викрутка, плоскогубці, ключ розвідний.
  • Старт-кабель. Так звані «прикурювачі», за допомогою яких можна запустити двигун при повній розрядці акумулятора.
  • Ланцюг проти ковзання. Знадобиться в зимовий період, коли на дорогах є ожеледиця або снігові наноси.

Що ще може знадобитися в дорозі

Безумовно, набір інструментів для екстреної техдопомоги не обмежується вищевказаними аксесуарами. Насправді в переліку набагато більше позицій. І будь-які з них Ви знайдете в нашому онлайн-магазині. Що ще можна купити для того, щоб власноруч надавати технічну допомогу автомобілю. Ось кілька позицій, які користуються незмінною популярністю у наших покупців:

  • Автомобільна лопата. Відмінно виручить в негоду, а також стане в нагоді водіям, які часто пересуваються в умовах бездоріжжя.
  • Аварійний знак. Ознайомлює інших учасників дорожнього руху про аварійну ситуацію на трасі. Завдяки світловідбиваючим елементам прекрасно помітний з великої відстані в темряві або при обмеженій видимості в результаті поганої погоди.
  • Сигнальний жилет. Так само незамінний в умовах обмеженої видимості або в нічний час.
  • Противідкат. Блокує колеса в певному положенні, перешкоджаючи випадковому руху транспортного засобу.
  • Пневмопістолет для підкачки шин. Компактний і автономний пристрій, за допомогою якого можна швидко підкачати колеса і перевірити тиск шин.

Якщо у Вас виникла необхідність купити нову каністру, вогнегасник або укомплектувати автомобіль інструментами екстреної техдопомоги, замовте товари на АкваМаркет. Наші ціни на роздріб і опт стануть для Вас приємним сюрпризом. Консультанти на зв'язку, щоб допомогти у виборі необхідних складових.