Фломастери - купити Письмове приладдя у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
 Bic Visa, Фломастери Бик, кольорові, 12 шт.  Bic Visa, Фломастери Бик, кольорові, 12 шт.
Артикул: 18240
 Herlitz, Фломастери Херліц, 2 мм, 10 шт.
Артикул: 30975
Bic Kid Coleour, Фломастери Бик, кольорові, 12 шт.
Артикул: 18242
Klerk, 6 шт., Маркери текстові 1-5 мм, в асортименті
Артикул: 89729
Maped, Набір фломастерів, 12 шт.
Артикул: 31331
Centropen, Набір фломастерів Центропаен, 12 шт.

на завтра
Артикул: 26532

Фломастери


Фломастери, з'явившись на ринку, практично відразу потіснили олівці. І це не дивно. Для художників це зручний інструмент, який дозволяє робити чіткі, точні лінії і створювати незвичайні малюнки. До переваг фломастерів варто віднести широку палітру кольорів, зручний корпус, насичений відтінок, який за один рух перекриває колір паперу. До того ж, фломастери настільки зручні, що малювати ними сподобається навіть маленькій дитині. Сьогодні топові виробники канцтоварів випускають фломастери різних форм, балуючи покупців достатком відтінків і конфігурацій.

Популярні види фломастерів для малювання

Якщо уважно вивчити асортимент, то Ви побачите не тільки звичайні спиртові фломастери, а й інші канцтовари. Сьогодні є величезний вибір товарів для творчості. Які бувають фломастери:

  • Ручки. Класичний фломастер у вигляді трубочки з гострим стрижнем, який залишає тонкий слід на папері. Малює чіткі лінії, залишає насичений колір.
  • Акварельні. Фломастер на водній основі, який утворює лінії, схожі на результат роботи з акварельними фарбами. Такі фломастери можна розмивати або змішувати водою, щоб робити незвичайні переходи.
  • Кольорові. Звичайні фломастери різних кольорів. Продаються в наборах від 4 до 50 і більше штук. Від кількості фломастерів в комплекті залежить і ціна.
  • Широкі дитячі. Спеціальні фломастери для самих маленьких художників. Вони мають більш товсту підставу і робочий стрижень, щоб дитина могла охоплювати виріб маленькими пальчиками. При натисканні товстий стрижень не ламається і не розпушується.
  • Двосторонні. Робочі наконечники знаходяться тут з двох сторін. Двосторонні фломастери бувають не тільки різного кольору, але і різної товщини.
  • Магічні. При нанесенні на папір особливого «чарівного» складу перший слід може змінювати колір, що призводить малюків в повний захват.
  • Блискучі. Фломастери з глітером для виконання різних декоративних робіт і малюнків.
  • Неонові. Під впливом ультрафіолету такі фломастери починають світитися.
  • Ті, що змиваються. Ще один різновид дитячих фломастерів, якими малюки можуть малювати на різних поверхнях. Після цього плями легко стерти або відмити.

Як вибрати фломастери для малювання

Незважаючи на достаток канцтоварів, які можна знайти в продажу, сенс пошуку залишається одним. Потрібні фломастери, які підійдуть Вам за якістю. Щоб і в руці добре лежали, і колір давали насичений, а ще надихали широкою палітрою відтінків. На що звернути увагу перед тим, як купити фломастери:

  • Форма наконечника. Від форми робочої частини багато в чому залежить, яким буде виходити малюнок фломастерами. У деяких випадках потрібні пір'я, в інших - фломастери-пензлики, ну комусь і зовсім знадобляться вироби з широким наконечником, як у маркера. Тому форму наконечника варто підбирати з урахуванням того, які малюнки Ви будете створювати.
  • Тип основи. Фломастери бувають на водній основі і на спиртовій основі. Спиртові маркери більш поширені. Їх використовують як школярі, так і досвідчені дизайнери або ілюстратори. Спиртовий фломастер видає чітку і насичену лінію, швидко сохне, у нього досить доступна ціна. У водних фломастерів інші особливості. Вони видають плавні акварельні переходи, колір у них менш насичений. Водні маркери часто використовують як альтернативу акварельним фарбам, оскільки результат виходить дуже схожим. Такий набір фломастерів дозволить створювати приголомшливі ілюстрації.
  • Палітра відтінків. Чим вона ширше, тим більше відтінків буде входить в комплект. Від кількості кольорів залежить можливість реалізації тієї чи іншої художньої задумки. Професійні фломастери для малювання Aihao, Bic можуть мати більше 50 відтінків.
  • Взаємодія з іншими матеріалами. Щоб добитися потрібного ефекту часом фломастер потрібно поєднувати з гелевими або кульковими ручками, фарбами або олівцями. Матеріали слід тестувати перед використанням, щоб перевірити їх на предмет відповідності Вашим запитам.

Важливий критерій вибору - виробник. Сьогодні канцелярські товари для школярів та матеріали для художників випускає маса брендів. Продукція кожного виробника має свої плюси і мінуси. Найчастіше споживачі вибирають фломастери Кохінор, Maped, Herlitz, Centropen. У нашому інтернет-магазині Ви можете дешево купити фломастери для скетчінга або малювання, підібравши канцтовари в рамках свого бюджету і вподобань. В наявності оригінальна продукція від топових брендів, яку можна замовити онлайн з доставкою по Києву та Україні. Зверніть увагу, що для оптових покупців діють приємні знижки.