Молоко з кіноа - купити Рослинне молоко у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Молоко з кіноа


В еру моди на здоровий спосіб життя суперфуди здобули величезну популярність. Одним з найцінніших продуктів даного сегмента є крупа кіноа. Дієтологи порівнюють кіноа з материнським молоком, оскільки крупа має унікальні властивості. Вона майже повністю засвоюється організмом, заповнюючи дефіцит вітамінів, мінералів і амінокислот.

Рослинне молоко з кіноа - джерело корисних речовин. Напій з високим вмістом рибофлавіну, заліза, кальцію, фосфору і клітковини оказує потужну загальнозміцнюючу дію на організм. Рослинне молоко з кіноа не містить лактози або казеїну, тому підходить для раціону вегетаріанців і людей, які відмовилися від вживання продуктів тваринного походження. Білок, що міститься в складі молока з кіноа, максимально близький за складом до тваринного протеїну. Тому користь рослинного молока з цього суперфуда складно переоцінити.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете широкий асортимент рослинних напоїв з кіноа від провідних українських та європейських виробників. Якісне, корисне, поживне молоко рослинне, купити яке Ви можете з доставкою по Києву та Україні.

Властивості і користь молока з кіноа

Завдяки високому вмісту цільного білка рослинне молоко повністю замінить традиційне коров'яче. Його можна вживати вагітним жінкам, маленьким дітям, вегетаріанцям і людям, схильним до алергії на лактозу або тваринний протеїн. Органічний корисний напій поставляє в організм лізин - амінокислоту, яка покращує регенерацію та відновлення тканин. Користь рослинних напоїв для організму:

  • Прискорення обміну речовин.
  • Нормалізація тиску і хімічного складу крові.
  • Зниження рівня холестерину.
  • Покращення стану волосся, шкіри, нігтів.
  • Попередження розвитку онкологічних захворювань.
  • Покращення настрою.
  • Зміцнення імунітету.
  • Усунення проблем з травленням.

Як вживати рослинне молоко з кіноа

Смак рослинних напоїв дещо відрізняється від традиційного молока. Це легкий органічний продукт з ненав'язливим молочним ароматом і приємним солодкуватим присмаком. Вживати молоко з кіноа можна як в чистому вигляді, так і в складі коктейлів та інших напоїв. Купити рослинне молоко з кіноа також можна для приготування соусів, десертів, корисних перекусів або інших страв.

Де купити органічний і корисний напій

Зростання популярності рослинних напоїв сприяла появі на ринку нових продуктів. Але не все молоко з кіноа однаково якісне і корисне. Якщо Ви хочете купити дійсно натуральний органічний напій, рекомендуємо вибирати товари від відомих торгових марок.

Купівля молока з кіноа від топових виробників - це впевненість в якості товару. Молоко рослинне, запропоноване на нашому сайті, не містить лактозу, крохмаль, глютен, консерванти або ГМО. У ньому немає ароматизаторів або домішок. АкваМаркет співпрацює безпосередньо з виробниками, тому гарантує якість товару і свіжі терміни виробництва. Молоко прямо з заводу потрапляє до Вас на стіл, тому Ви отримуєте максимум користі від вживання рослинних напоїв.

Зазирнувши на наш сайт, Ви можете купити молоко рослинне з кіноа за ціною виробника. А це означає, що у нас вигідно купувати товари оптом. Щоб отримати ексклюзивну цінову пропозицію для Клієнтів сегменту HoReCa, надішліть запит менеджерам, і ми надішлемо актуальний прайс на Вашу пошту. Рослинне молоко з кіноа для кафе, ресторану або домашнього столу. Звертайтеся!