0

Гімалайська сіль


Гімалайська сіль сьогодні знаходиться на піку популярності. Завдяки своїм корисним властивостям і унікальному складу рожева гімалайська сіль отримала широке застосування не тільки в кулінарії, але і в медицині, косметології. Інтерес до даного продукту можна назвати феноменальним, оскільки кількість бажаючих купити гімалайську сіль з кожним днем ​​стає все більше. Колір, смак, властивості продукту постійно обговорюються в багатьох країнах. А медики настійно рекомендують вживати рожеву сіль замість звичайної кам'яної або морської.

Пропонуємо і Вам ближче познайомитися з незвичайною приправою, яка встигла завоювати весь світ. На сайті АкваМаркет Ви можете купити з доставкою кошерний продукт відмінної якості. В наявності упаковки різного об'єму, які цілодобово доступні до замовлення онлайн. Жителі Києва, Харкова, Чернігова, Одеси можуть оформити кур'єрську доставку. По Україні відправляємо товари транспортною компанією Нова Пошта. Зверніть увагу, що купуючи сіль гімалайську оптом, Ви отримуєте гарантовану знижку. Співпрацюємо з підприємствами сегменту HoReCa, поставляючи оригінальні і якісні продукти харчування за доступними цінами.

Рожева гімалайська сіль і її особливості

Кристали солі за формою і розміром схожі на звичайний галит - мінерал класу хлоридів, відомий як кам'яна сіль. Колір приправи варіюється від білого до насичено-червоного або темно-бордового. Відтінок кристалів залежить від концентрації того чи іншого компонента, а також від регіону, звідки гімалайська сіль. Видобувається гімалайська сіль тільки вручну. Регіони походження приправи - Непал, Пакистан, Індія. Як бачите, батьківщина продукту розташована поруч з Гімалаями, звідси і назва. На сьогоднішній день рожева сіль Приправка, Casa Rinaldi Himalaya, Cannamela широко використовується в кулінарії, а також в сфері косметології та медицини.

Рожева сіль. Склад і харчова цінність

Про унікальний складі рожевої солі знають практично всі. Хімічний склад спеції істотно відрізняється від інших видів солей. Зокрема, рожева гімалайська сіль містить всього 20% хлориду натрію, тоді як в кухонній міститься до 98%. Як це впливає на організм людини? Перш за все, чорна гімалайська сіль не провокує набряклість. Вода в організмі не затримується, не утворюються відкладення солей.

Вміст мікроелементів і натуральних мінеральних солей в рожевій солі - більше 90 найменувань. Серед них присутня мідь, кальцій, йод, калій, фтор. Всі елементи зберігаються в продукті в природній формі, тому надають на організм тільки позитивний вплив.

Чим корисна гімалайська сіль

Популярність продукту приніс не тільки унікальний склад, а й 100% біологічна засвоюваність організмом. Іншими словами, чорна гімалайська сіль потрапляє в організм в первісному вигляді, тому насичує його необхідними елементами і мінералами. Перелік корисних властивостей продукту неймовірно великий. Для чого рожева сіль потрібна у Вашому раціоні:

  • Сприяє зниженню артеріального тиску.
  • Виступає в якості антиоксиданту.
  • Виводить з організму важкі метали, надає детокс-ефект.
  • Покращує циркуляцію крові і її хімічний склад.
  • Допомагає боротися з герпесом, псоріазом, грипом та іншими захворюваннями.
  • Піклується про красу шкіри, волосся і нігтів.
  • Нормалізує психоемоційний стан.
  • Завдяки великому вмісту йоду підтримує роботу щитовидної залози.

Жоден інший вид солі не володіє подібними очисними властивостями. Сіль гімалайська абсорбує і виводить з організму різні шкідливі речовини, в тому числі токсини і шлаки. Ефект не змусить себе довго чекати. Регулярне вживання в їжу рожевої солі сприяє очищенню шкіри від вугрової висипки, акне, псоріазу. Крім того, приправа допомагає справлятися з різними запальними процесами, які виникають як на шкірних покривах, так і всередині організму. Додатковим ефектом вживання гімалайської рожевої солі може стати зниження маси тіла.

Гімалайська сіль в кулінарії

Продукт, багатий на мікро- і макроелементи, знайшов широке застосування в гастрономічній сфері. Гімалайська сіль в кулінарії використовується так само, як і звичайна кам'яна. Вона покращує смак готових страв, а також насичує їх корисними компонентами. Сіль додають під час приготування їжі, що робить продукти набагато смачнішими. Крім того, її використовують для декору тарілки при подачі страв в ресторанах. Гімалайська сіль - кошерний продукт, який може використовуватися під час посту або в рамках різноманітних дієт або методик харчування. Це робить продукт універсальним і застосовним в будь-яких кухнях світу.

filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

Сортування: За замовчуванням
Cannamela, Сіль рожева Гімалайська, 590 г
Артикул: 36068
Himalayan Chef, Сіль Гімалайська рожева, 227г
Артикул: 22879
Himalayan Chef, Сіль Гімалайська рожева, 907 г
Артикул: 22878
Приправка, Сіль Гімалайська Рожева, 200 г Приправка, Сіль Гімалайська Рожева, 200 г Приправка, Сіль Гімалайська Рожева, 200 г
Артикул: 14696
Приправка, Сіль Гімалайська рожева, 90 г, млинок Приправка, Сіль Гімалайська рожева, 90 г, млинок
Артикул: 14694
Приправка, 450 г, Сіль харчова Гімалайська, рожева

на завтра
Артикул: 57802
Natierra Himalania, Сіль рожева, крупна, 85 г, млинок

на завтра
Артикул: 36320
Carmencita, 110 г, Карменсіта, Сіль рожева гімалайська, в млині

на завтра
Артикул: 48922
Himalayan Chef, Сіль рожева гімалайська, дрібна, 225 г
Артикул: 23949
Terre Exotique, Сіль рожева Гімалайська з Кашміру, 315 г

на завтра
Артикул: 36161